Σάββατο απόγευμα εργαστήριο ζωγραφικής από την Ντίνα Αρχοντοπούλου –

Διάφορες τεχνικές της ζωγραφικής πάνω σε αντικείμενα

 

Κυριακή στις 10:00π.μ. πεζοπορία με τον Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων

 

Κυριακή απόγευμα Φυσική Θεραπευτική από τον Μιχαήλ Μασβουλας


 

Kayak από την Eco – Action

eco-action 2

Η Eco Action είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ποτάμιων και ορεινών εκδηλώσεων από το 2002. H Eco Action αναζητεί κάθε φορά τα ιδιαίτερα στοιχεία κάθε περιοχής και ειδικότερα:
Δυνατότητες περιπατητικών (trekking) διαδρομών και μονοπάτια, σε συνδυασμό με την επίσκεψη ιδιαίτερων φυσικών τοπίων και ιστορικών ή άλλων αξιοθέατων.
Δραστηριότητες όπως rafting, ποδηλασία, αναρρίχηση, πεζοπορία ή θαλάσσιες εκδρομές (με καΐκι, kayak) ή άλλο που μπορεί να γίνει λόγω ιδιαιτερότητας του τόπου.

 

Ομάδα χειροτεχνών Πύργου ”ΗλειοΤέχνες”

10429451_1518244918388970_8348793762909015542_n

H Ομάδα μας απαρτίζεται από μια παρέα ανθρώπων με σκοπό την προώθηση των χειροποίητων δημιουργιών και την άμεση επικοινωνία του καλλιτέχνη με το κοινό.

Στόχος μας είναι η αλληλεγγύη και ο σεβασμός προς στην καλλιτεχνική έκφραση.
Στην παρέα αυτή δεν έχουν θέση μεταπωλητές έτοιμων προϊόντων με κύριο γνώμονα το κέρδος πάρα μόνο άτομα με όρεξη για δημιουργία και μεράκι για τη τέχνη!

Δρούμε συλλογικά και συμμετέχουμε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις,μπαζάρ, εκθέσεις και φεστιβάλ εντός και εκτός του Πύργου!

Καλούμε όλους τους φίλους-χειροτέχνες και όχι μόνο, να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να μοιραστούμε αυτή τη όρεξη για δημιουργία και το μεράκι μας για τη τέχνη!

Πεζοπορία από τον Σύλλογο Αρκαδών Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.)

 

saoo

Ο Σύλλογός ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση της ορειβασίας, την προάσπιση της ορεινής φύσης και την διάσωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Σαν ορειβατικός και οικολογικός Σύλλογος θεωρούμε ότι η ορειβασία ως αθλητική, ψυχαγωγική δραστηριότητα συμβαδίζει με τρόπο ζωτικό και αδιάσπαστο με τη διατήρηση των φυσικών οικοσυστημάτων και την προστασία ανάδειξης των ορεινών μας χωριών. Ο Σ.Α.Ο.Ο. είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης και συμμετέχει στο δίκτυο των εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας. Εκδίδει το εξαμηνιαίο περιοδικό «ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» που προβάλλει τόσο τις θέσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου όσο και τα προβλήματα, τις φυσικές και πολιτισμικές αξίες του Αρκαδικού Χώρου.


H La Casa De Hamacas ( Το σπίτι της Αιώρας) διαμορφώνει τον δικό της χώρο με αιώρες ….

la casadehamacas

 

Η La Casa De Hamacas είναι μια εταιρία που ειδικεύετε στις αιώρες.  Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός  χώρου αποκλειστικά και μόνο για αιώρες . Έτσι μέσα από ταξίδια καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με τους πραγματικούς (Artesanes) Καλλιτέχνες- Κατασκευαστές, και είμαστε σε θέση αυτήν την στιγμή να διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από αιώρες από διάφορες χώρες όπως το Μεξικό , η Νικαράγουα, Βραζιλία , Κολομβία, Εκουαδόρ, Παραγουάη χώρες που η κάθε μία έχει την δίκια της ιστορία, και παράδοση και φιλοσοφία πάνω στην κατασκευή και την χρήση της αιώρας. Στο κατάστημά μας στον Πειραιά καθώς και στο site μας http://www.lacasadehamacas.gr/ , μπορεί κανείς να ενημερωθεί να δει και να δοκιμάσει από κοντά όποια αιώρα θέλει , για οποιαδήποτε χρήση, έχοντας την δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από αιώρες που διαθέτει αυτήν την στιγμή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s